Sponsor til dækning af den Danske bilscene

Du kan nå ud til et potentielt 50.000+ stort motor- og bilinteresseret publikum. En analyse vi lavede i 2014 i forbindelse med Danmarks Hurtigste Bil, viste tallene (baseret fra 2013), fordelt over 8 forskellige videoer, der bl.a. dækkede Drift, Danmarks Flotteste Bil, 402meter og teasere som både Boosted Magazine (det tidligere Vmax), BilGalleri.dk og et par velbesøgte forums har delt flittigt. Videoer som i øvrigt også er blevet populære på Facebook. Ifølge vores statistikmålinger havde vores videoer for 2013 godt 150.000 indlejringer på de førnævnte sider, og i omegnen af 30.000+ afspilninger, med ca. 95% af de besøgende fra Danmark. Vores DHB 2015 teaser nåede allerede 2000+ afspilninger på den første dag og 5000+ efter blot en måned, og bliver fortsat delt og kommenteret dagligt den dag i dag.

Overblik over videoer på Vimeo, som hoster vores videoer. Tal fra instagram, facebook og øvrige sociale medier, er ikke med i disse statistikker

Overblik over videoer på Vimeo, som hoster vores videoer. Tal fra instagram, facebook og øvrige sociale medier, er ikke med i disse statistikker

 

Ken's BLACK on BLACK Audi A5

Feature video af Ken’s A5, der i skreven stund har 5000+ afspilninger. Vi har ikke gjort ret meget for at skabe opmærksomhed for den, da den hurtigt gik viralt og deles jævnligt på instagram og forums på internettet. Der er en sommerversion i støbeskeen. Får jævnligt forespørgsler på denne type videoer fra private.


Danes N Dubs 2015

Sidste års Danes N Dubs aftermovie. Nordens største VAG-træf der afholdes for 3. år i træk i weekenden d. 1.-3. juli 2016. 4500+ afspilninger, og vi skal dække Danes N Dubs 2016 igen i år.


VAGnation Opening Meet aftermovie

Senest da VAGnation i Kolding afholdte deres 2016 åbningstræf, fik vores aftermovie på blot få dage over 1000 afspilninger.


Vi vil gerne dække endnu flere events, men da langt de største af disse events består af non-profit foreninger, er der sjælden (læs: aldrig) råd til at hyre fotografer og videografer ind. Vi har indgået en aftale om at dække Danes N Dubs i år, fordi vi gerne vil bakke op om gode arrangementer. Gutterne, der arrangere det, driver det non-profit, og vi bidrager med vores udstyr og tid, der tæller grej for ca. 150.00 kr. og baseret ud fra sidste år, brugte vi ca. 200 mandetimer i forberedelser, dækning og redigering af materialet.

Knap 30.000 views på instagram af Ken's A5

Knap 30.000 views på instagram af Ken's A5

17.000+ views

17.000+ views

Delt 55 gange, over 1.000+ views på facebook

Delt 55 gange, over 1.000+ views på facebook

 

Hvad skal vi bruge en sponsor til?

Vi forestiller os en økonomisk partner, der mod eksponering i videoerne, vil kunne få spredt sit budskab og brandnavn indenfor en koncentreret gruppe af mennesker, der lever og ånder for deres biler.

Umiddelbart har vi en ide om 3 scenarier, der enten isoleret eller kombineret, kunne give jer en interessant position i forhold til at komme tættere på potentielle kvalitetsbevidste kunder.

1. Vores VAG træf-videoer præsenteres i samarbejde med Nordic Autoparts i introer og outroer.
2. Alle vores bil-relaterede videoer vi selv producer, præsenteres i samarbejde med Nordic Autoparts i intro og outroer
3. Der produceres en kort reklamefilm for Nordic Autoparts, der kan tilføjes i slutningen af de producerede film.Eksempel på en intro vi lavede med søtte fra QuickDip:

Eksemplet fra hvor QuickDip vises i ovenstående intro har QuickDip søttet os med 4.000 kr. eksl. moms foruden adskillige liter Plasti Dip, vi dog i den oprindelige aftale, har haft svært ved at retfærdiggøre behovet for :-)


Hvis det kunne have jeres interesse, vil vi kunne højne kvaliteten af vores små film produktioner, og sammen nå ud til et endnu større publikum. 

Mvh.
Peter Loft
peter@peterloft.dk
61658115