Bemærk venligst vi i øjeblikket ikke har mulighed for skyde model-for-en-dag fotoshoots.
Vi beklager og arbejder på en løsning.


MODEL FOR EN DAG?

Elsker du at stå foran kameraet, flytte grænser eller kunne du bare godt tænke dig at få taget nogle fede billeder? - Sejt, det vil vi gerne være med til!  

Først og fremmest find ud af med dig selv hvilken slags billeder du gerne vil have lavet. Hvis man mangler inspiration kan det hentes mange steder, enten fra billeder i magasiner eller på internettet. Er det fashion, glamour, beauty eller mere klassiske portrætbilleder?

Send eventuelt dine inspirationsbilleder til os, og er du tom for ideer, så kommer vi gerne med input.

Vi er ofte booket nogle uger ud i fremtiden og vi skal også have tid til at redigere og sortere billederne, så husk det i din planlægning hvis du har en deadline for brug af billederne. Forslag til datoer er mere end velkomne, så kan vi hurtigt melde retur på ledige datoer.

Vi går som udgangspunkt efter et afslappet og sjovt shoot, ellers bliver resultatet oftest derefter. Det skal være hyggeligt og vigtigst af alt, så skal vi alle have det godt, med det vi laver. Vores makeup artist er med under hele shootet, både som et ekstra sæt øjne og sørger også for at du ser godt ud hele tiden.