MODEL FOR EN DAG TIPS

Vil du være model for en dag? - fedt, det kan du godt glæde dig til, vi plejer at have en sjov og afslappet fotosession med dig i centrum. Vores makeup artist sørger for du ser godt ud hele tiden.
 

Vi har samlet et par tips og tricks til dit model-fotoshoot:

Find ud af med dig selv hvilken slags billeder du gerne vil have lavet. Hvis man mangler inspiration kan det hentes mange steder, enten fra billeder i magasiner eller på internettet. Er det fashion, glamour, beauty eller mere klassiske portrætbilleder. Tænk også over hvilket tøj (og accessories) du ligger inde med, når du leder efter inspiration. Send dem evt. med enten som vedhæftet filer eller links i din mail.

Vi er ofte booket nogle uger ud i fremtiden og vi skal også have tid til at redigere og sortere billederne, så husk det i din planlægning hvis der er en deadline. Forslag til datoer er dog mere end velkommen, så kan vi hurtigt melde retur på ledige datoer.

Når vi er blevet enige om en dato, bookes du i kalenderen og hvis ikke der er aftalt andet, forventes det vi ses på aftalte dag, tid- og sted. Skulle du fortryde eller blive forhindret i at møde op som aftalt, så husk at give besked så hurtigt som muligt. Der er ingen sure miner, så længe du bare husker at melde afbud. Det samme gælder hvis du bliver forsinket, så bare ring eller giv besked på SMS -  det er helt i orden :-)

Pak dine ting i god tid, læs eventuelt vores tips fra vores makeup artist, og husk accessories, tøj, smykker, hår produkter, hårlak, tøj- og undertøj i forskellige farver og/eller genre. Fodtøj af forskellig art, stiletter, støvler, sko. Til selve fotoshootet vil der oftest være 1 fotograf og 1 assistent, og 1 makeup artist (hvis du har bestilt sådan en). Du naturligvis gerne tage en ven eller veninde med. Vi lægger ud med lige at drøfte hvilken billede- og stilart vi går efter. Herefter vil du få lagt makeup, såfremt du har bestilt MUA eller hvis du selv stå for makeuppen, er der afsat tid til det.

Der går noget tid i makeuppen, tøjskift og tid i forbindelse med justering af lys, gennemse billeder mv, så typisk vil der ud af de 2 timer være sammenlagt 1 effektiv time hvor vi skyder billeder.

 

Huskeråd:

Vær frisk og udvilet når du skal fotograferes. Er du lidt træt og uoplagt, eller har været i byen til sent dagen før, kan ofte ses på billederne.

Hvis der er planer om at skulder, ryg eller andre dele af kroppen skal fotograferes, er det vigtigt at tage noget løsthænggende tøj på, og har du en stropløs bh, så tag evt. den på, så der ikke er mærker på skulderen eller kroppen efter stramtsiddende tøj.

For at optimere vores tid mest muligt, og for at du får mest ud af dit fotoshoot, anbefaler vi lige at læse forberedelses tips igennem fra Sarah Rosenberg, vores makeup artist:

  • Du skal ikke have makeup på, det vil med høj sandsynlighed alligevel blive fjernet
  • Ansigtet skal være renset og gerne plejet med fugtighedscreme. Hvis muligt også gerne at de får eksfolieret/skrubbet huden evt 1-2 dage før så makeuppen ligger glattere og mere pænt på huden.
  • Øjenbryn må helst ikke plukkes dagen før/på dagen da man let kan få røde mærker, så gerne et par dage inden
  • Sørg for at få brugt læbepleje 1-2 dage før shootet så de ikke er tørre
  • Hvis der er lagt op til man skal kunne se dele af kroppen, er det også en fordel at evt at skrubbet huden disse steder og fugtet den efterfølgende. Vi har cremer osv med, men resultatet er altid bedst hvis det bliver gjort på forhånd.
  • Negle på hænder og fødder glemmer folk tit, men hvis der kommer close-ups vil vi anbefale at de lige får filet, klippet og lakeret osv.
  • Husk at barbere ben, arme, armhuler mv.
  • Hårprodukter og glattejern, krøllejern, hårnåle, elastikker, pynt mv. skal modellen selv medbringe.
  • Håret står modellerne som udgangspunkt selv for, men vi hjælper selvfølgelig med at holde øje med at det hele ser ordentligt ud.

Planen er vi som udgangspunkt ikke vil være stresset over et shoot, resultatet bliver nemlig oftest derefter. Det skal være hyggeligt og vigtigst af alt så skal vi alle have det sjovt med det vi laver :-)

Billederne leveres som digital download.

 

Vi ses!

Med venlig hilsen
Sarah og Peter