MODEL FOR EN DAG
forventninger

Hvad går det egentlig ud på? Hvor mange billeder får man? Hvornår, hvordan og hvorfor? Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vi har fået i forbindelse med model for en dag og ikke mindst forvetningsafstemme, hvad du kan forvente af denne type fotoshoot.
 

hvad kan man forvente?:

Udgangspunktet er vi får en hyggelig og sjov fotosession. Model for en dag, henvender sig primært til semi- og amatør-modeller, der syntes det er sjovt at stå foran kameraet. Det er for rigtig mange grænseoverskridende at skulle posere for første gang – de fleste vil syntes det er mærkeligt, og det er helt normalt at have det sådan. De fleste gode og unikke billeder kræver lidt arbejde med kroppen for at opnå. Det betyder også at kræver lidt ekstra af dig, og vi anbefaler alle vores modeller uerfaren som erfarne, lige at øve og finde inspiration til hvilke billeder vi skal skyde. 

Vi har mange ideer og rigtig gode til at komme med input til ideer, og det er helt okay at være lidt genert. Vi presser dig ikke til noget du ikke vil. Vi er ligeså interesseret i at få en rigtig fede billeder i kassen sammen med dig. Er man trist, uoplagt eller utilpas, så får vi sjælden nogle gode billeder ud af det og det er derfor væsentligt man går ind til en fotosession oplagt og fuld af energi. Det hjælper altid!
Vi anbefaler altid at bruge vores makeup artist, fordi du får en ekspert med, der udover at makeuppen sidder lige i skabet, er et ekstra sæt øjne der sørger for dit tøj og hår under hele fotosessionen er i orden. Hun lægger din makeup inden og under fotoshootet. Der er typisk kun tid til 1 look med få justeringer og 2-3 tøjskift i garderoben. Er der særlige ønsker så som lange vipper og lignende, så lad os lige vende mulighederne inden fotoshootet. Man skal være forberedt på at make up artisten vil lægge mere makeup end man måske er vandt til. I lyset af vores kraftige fotolamper, vil en hverdagsmakeup være svær at se på billederne. Vores makeup artist bruger kvalitetsmærker, men er der noget makeup du er allergisk overfor, så giv os besked.

Der er fotoshoots hvor vi ender ud med 10 fantastiske billeder og fotoshoots med kun 1 godt billede. Vi kan desværre ikke garanterer et eksakt antal gode billeder, eller love vi rammer alle dine inspirationsbilleder, når billederne bliver sorteret og redigeret. Det er et fælles samarbejde mellem fotograf, makeup artist og i særdeleshed dig som model. Vi lover, vi gør vores allerbedste og hjælper dig under hele shootet, så længe du er indstillet på at gøre dit også :-)

Der går normalt 2-3 uger fra fotoshoot, til du kan downloade billederne fra en password beskyttet del af vores hjemmeside. Normalt står vi for udvælgelsen af de endelige billeder, som du får til download. Billederne vil undergå samme redigering og processering som de fleste almindelige mode magasiner. Det gælder urenheder i huden, toning, skygger, samt højde og drøjde kan blive justeret en lille smule. Hvis der er spørgsmål til dette, eller der er noget specifikt vi skal lave i redigeringen, så siger du bare til - vi har oplevet ønsker lige fra ører til ankler, og er det helt normalt at komme med input til.

Har du spørgsmål ud over disse linjer her, så skriv til os, vi besvarer gladeligt dine spørgsmål!

Vi ses!

Med venlig hilsen
Sarah og Peter