Vi dækker sædvanligvis Danmarks Hurtigste Bil, danmarks største bilfestival, og 2015 er ingen undtagelse! Vi har stået for de officielle videoer til Danmarks Hurtigste Bil i 2011, 2012 og 2013 da Vmax's drev løjerne. Vi har siden BilGalleri overtog DHB stået på ”egne ben”, og betyder derfor også vi har frie tøjler til at styre indholdet og annoncering og reklamer i de film vi producer fra eventen.

Tallene fra 2013 tæller 8 forskellige videoer, der bl.a. dækkede Drift, Danmarks Flotteste Bil, 402meter og teasere som både Boosted Magazine (det tidligere Vmax), BilGalleri.dk og et par velbesøgte forums har delt flittigt. Videoer som i øvrigt også er blevet populære på Facebook. Ifølge vores statistikmålinger havde vores videoer for 2013 godt 150.000 indlejringer på de førnævnte sider, og i omegnen af 30.000+ afspilninger, med ca. 95% af de besøgende fra Danmark. Vores DHB 2015 teaser nåede allerede 2000+ afspilninger på den første dag og 5000+ efter blot en måned, og bliver fortsat delt og kommenteret dagligt.

Kunne du tænke dig et indslag, reklameplads eller på anden måde fremstå tydeligt i de/den årlige video, på sammenlagt ca. 30-40 minutter, bestående af flere indslag, bilfeatures, stemningsvideoer, drift, 402-meter og Danmarks Flottest Bil, så skriv til os på booking@imagebyloft.com og hør mere om mulighederne for annoncering eller indslag.

 

vi når ud til 250.000+
motor- og bilinteresserede

det er 12x flere end antallet af solgte DHB billetter

 

Stiller du op med sjove bidrag eller har den ultimative 402-ræser, vildeste anlæg eller flotteste bil, så tag også kontakt til os, vi vil rigtig gerne høre din historie! Vores e-mail er booking@imagebyloft.com eller find os på facebook.com/imagebyloft

 

Vi lægger selv mandetimer, grej og leje af udstyr i produktionen, og søger derfor sponsorer, enten som hovedsponsor eller delsponsor vil får en unik mulighed for eksponering og opmærksomhed i alle filmene fra DHB. Er du/I tilstede i form af udstillere på pladsen eller lignende til DHB, kan vi flette en et indslag ind omkring dig og/eller dine produkter ind i videoerne, og derved ramme en meget præcis målgruppe og dermed mange potentielle kunder. Kontakt os, hvad enten det drejer som spørgsmål, indsigt i statistik eller du kunne være interesseret i at høre mere om mulighederne.

Du kan skrive til:
Peter Loft på booking@imagebyloft.com eller telefon 61 65 81 15
Jacob Worsøe på jacobworsoe@gmail.com eller telefon 27 20 82 10

 

vi ses på Vandel Flyvestation d. 4. - 7. juni 2015

 

I mellemtiden kan du se et udpluk af vores videoer fra tidligere:


"Er så dybt facineret af jeres videoer"

- Emil B. 

"enestående stykke arbejde! Tak for de bedste 5 minutter i lang tid!"

- Jesper E. K.

"Flot arbejde"

- Thomas S. S.

 

..."NU HAR JEG NÆSTEn INGEN ORD TILBAGE FoR HVOR MINDBLOWING ET NIVEAU DU SÆTTER HER"...

- Preben C.

 

DHB 2015 sponsorer:

Hovedsponsor:
(ingen endnu - kontakt os)

Medsponsorer:
Autoslanger.dk
Click/Mimosa
Bilgalleri.dk
Stabilize
Pro Car Shop


 

Vil du støtte os og få dit navn og logo i vores DHB produktion? - skriv til os på hello@imagebyloft.com