en vigtig del af et bryllup

Skal du giftes - super fedt! Det kan du godt glæde dig til! Det bliver helt igennem en fantastisk dag, der bare flyver afsted. Derfor bør du også overveje om dagen ikke skal foreviges af professionelle fotografer, således I og jeres gæster blot kan nyde dagen i alt dens pragt.

Med en erfaren fotograf til jeres bryllup, slipper I for dårlige engangskameraer, grynede overbelyste point-and-shoot-billeder og gæsterne kan beholde deres smartphones i lommen, så alle kan være tilstede og nærværende hele jeres eventyrlige dag.

Vi kan følge jer fra de tidlige forberedelser hos frisøren til kirken, vielsen, receptionen og festen helt frem til midnat, eller blot sikre I får de officielle bryllupsbilleder i hus. Det er helt op til jer, hvor meget vi skal dække af jeres bryllup. Bryllupsfotos kan også kombineres med en bryllupsvideo, der dækker hele dagen eller blot indslag. Flere vælger for eksempel at få videooptaget taler fra venner, familie og sjove indslag. Vi sammensætter en bryllupspakke helt efter jeres ønsker.

2-3 uger efter brylluppet får I udleveret de nøje udvalgte færdigredigerede fotos. I har naturligvis har fuld rettighed til billederne – hos os er der ikke noget med stykpriser. Materialet, hvad enten det er fotos eller video, får I udleveret i digital form, typisk på en USB pen eller som digital download. Vi laver endda et online galleri, du kvit og frit kan dele med familie og venner. På den måde kan I fremkalde eller dele billederne med hele familien uden det koster ekstra.

Vores bryllupspriser starter ved 3.500,-