Flemming Skov er en af mine fantastiske bekendtskaber, og ejer af denne perfektistandsatte VW T2 Camper bus, der har fået navnet ”Ollie”. Vi tog billede af hans flotte bus tilbage i foråret 2013 første gang – første gang jeg mødte med Flemming og ”Ollie” live. 

VW T2 Camper Bus "Ollie" fra '68 i vores første fotoshoot foråret 2013. Billederne er sidenhen blevet bagt i de nogle af de største bilmagasiner i Europa, så som Ultra VW (England), VW Scene (Tyskland) samt V-Max (Danmark).

VW T2 Camper Bus "Ollie" fra '68 i vores første fotoshoot foråret 2013. Billederne er sidenhen blevet bagt i de nogle af de største bilmagasiner i Europa, så som Ultra VW (England), VW Scene (Tyskland) samt V-Max (Danmark).

Kort behind the scene video af automotive fotoshoots, blandt andet med Ollie her.

Målet var naturligvis at få nogle fantastiske billeder, og endda forsøge at få lidt cali-wibe bagt ind i slut resultatet. Min makker Rasmus optog lidt behind-the-scene video af shootet den gang. 

I sommers kontaktede Flemming os, denne gang kunne han overraske med en komplet restaureret campingvogn, der tro mod sin årgang og stil matcher ”Ollie” ned i den mindste detalje. Både bussen og campingvognen har så mange slut 60’er - start 70’er detaljer, de næsten hører hjemme på et museum. Heldigvis for os, benytter Flemming ofte bussen og har endda af flere omgange kørt sydpå med hele familien i dette vogntog. Største respekt herfra.

"Ollie"

Kunne du tænke dig en billedserie som "Ollie" her, så se mere under vores Automotive-sektion

 

Fotograf: Peter Loft

Comment